Ruilen en Retourneren – Vilisk
Meteen naar de content

Lente Sale 🐣 Geweldige maandaanbiedingen!

  Ruilen en Retourneren

  Geld terug garantie!

  Als je niet tevreden bent met het product, kun je het binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De producten moeten worden geretourneerd in originele staat, inclusief etiketten en labels, zonder enige tekenen van gebruik. We behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als er vermoedens zijn dat de goederen al zijn gebruikt of beschadigd zonder onze schuld. De kosten voor retourzending zijn voor de klant.

  Een retourzending moet vergezeld gaan van een Track & Trace-code. De afzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

  Wat zijn de uitzonderingen op retournering?

  Je begrijpt vast wel dat je de volgende items niet kunt retourneren:

  • Software waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Gedragen kleding: Je kunt bijvoorbeeld niet de nieuwste badkleding retourneren na een dag op het strand.
  • Waardebonnen, cadeaubonnen en kortingsbonnen, zelfs als ze nog niet zijn gebruikt.
  • Cartridges en toners waarvan de bescherming en folie zijn verwijderd.
  • Vastzittende schermbeschermers. Deze zijn ontworpen om schokken en stoten op te vangen. Een beschadigde schermbeschermer valt dus onder normale gebruikssporen.
  • Beschadigde artikelen.

  Kan ik een product thuis uitproberen?

  Ja, je kunt het product uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen.

  Bevalt het product je niet? Dan kun je het retourneren. Het is belangrijk dat je het product in originele staat en in de originele verpakking retourneert. Op die manier kunnen we een andere klant blij maken.

  Zodra we je geretourneerde artikelen hebben ontvangen en ze volledig aan onze eisen voldoen, zullen we de aankoopprijs binnen 14 dagen op je rekening terugstorten.

  Neem alsjeblieft contact met ons op met de reden van de retournering.

  Ongeacht de reden heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

  Wat moet ik doen als mijn product defect is aangekomen?

  Als je product defect is of niet goed werkt, stuur ons dan een foto of een korte video van de schade naar info@vilisk.com , en we sturen je gratis een vervangend artikel toe. Je hoeft het beschadigde artikel niet naar ons terug te sturen.

   Bij Vilisk streven we ernaar om u de beste producten en service te bieden. We begrijpen echter dat er situaties kunnen ontstaan buiten onze controle, zoals inbeslagname of confiscatie van pakketten door douaneautoriteiten, die de levering van uw bestelling kunnen beïnvloeden. Houd rekening met het volgende:

  Douaneproblemen:

  In geval van inbeslagname of confiscatie van uw bestelling door douaneautoriteiten, zullen we er alles aan doen om u te helpen. We kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor acties ondernomen door de douane, en we raden u aan op de hoogte te zijn van en te voldoen aan importregels en -beperkingen in uw land.

  Terugbetalingsproces:
  Als uw bestelling wordt inbeslaggenomen of geconfisqueerd, neem dan contact op met ons klantenserviceteam op [klantenservice-email] met de relevante details. We zullen de situatie individueel beoordelen en werken aan een oplossing. Houd er rekening mee dat eventuele terugbetalingen, indien van toepassing, worden verwerkt in overeenstemming met ons standaard terugbetalingsbeleid.

  Communicatie:
  Open communicatie is cruciaal in dergelijke situaties. Houd ons op de hoogte van eventuele berichten of communicatie die u ontvangt van douaneautoriteiten. We zullen ons best doen om met u samen te werken om eventuele problemen op te lossen en uw tevredenheid te waarborgen.

  Verantwoordelijkheid:
  Hoewel we verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit en verzending van onze producten, hebben we geen controle over douaneprocessen.

  Retourneren bij Vilisk - Stap voor Stap:

  Voordat je een retour aanmeldt, raden we je ten zeerste aan ons retourbeleid grondig door te nemen. Hierin vind je alle benodigde informatie over de voorwaarden en stappen voor een succesvolle retournering.

  Om je retour aan te melden, stuur ons gerust een e-mail met vermelding van je ordernummer. We helpen je graag verder om te begrijpen wat er eventueel mis is gegaan en zoeken samen naar een passende oplossing. We begrijpen dat een product soms niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Als je overweegt een product te retourneren, zetten we ons in om een geschikte oplossing te vinden.

  Ons doel: Jou tevreden zien!

  Bij ons draait het niet alleen om transacties; het gaat erom dat jij tevreden bent. We waarderen elke klant en streven naar een langdurige relatie gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid. Dank je wel voor je begrip en samenwerking.

  100% Tevredenheidsgarantie

  Onze #1 prioriteit is jouw tevredenheid, wat er ook gebeurt. Bij eventuele problemen vinden we altijd een oplossing.

  Milieubewust

  Duurzaamheid staat centraal in onze producten. Vilisk-producten zijn goed voor jou en de planeet dankzij CO2-neutraliteit.

  Veilig afrekenen

  We gebruiken SSL-certificaten voor al onze transacties, waardoor jouw betaalgegevens 100% veilig zijn.