Op Weg naar Groene Revolutie – Vilisk
Meteen naar de content

Lente Sale 🐣 Geweldige maandaanbiedingen!

  Op Weg naar Groene Revolutie

  Duik in Duurzaamheid

  Welkom in onze Duurzaamheidscentrale! Bij Vilisk geloven we in het maken van positieve veranderingen voor onze planeet. Ontdek hieronder hoe we groene praktijken omarmen en een verschil maken in onze reis naar een duurzamere toekomst.


  Onze Groene Verplichting

  Bij Vilisk nemen we onze groene verantwoordelijkheid serieus. We zijn vastbesloten om ecologische duurzaamheid te integreren in alles wat we doen. Leer meer over onze initiatieven en hoe we streven naar een CO2-neutrale impact.

  Milieuvriendelijke Verpakking

  Wij zetten ons in voor minimale impact op het milieu. Ontdek hoe we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruiken, waardoor we afval verminderen en duurzaam verpakkingsbeleid promoten.

  Klimaatneutrale Verzending

  Om onze CO2-voetafdruk te minimaliseren, hebben we een stap gezet naar klimaatneutrale verzending. Leer hoe we samen met onze verzendpartners werken aan duurzamere leveringsoplossingen.

  Directe Samenwerking met Leveranciers

  Om carbon neutraal te zijn, halen we een groot deel van onze producten rechtstreeks van de leverancier naar jou. Dit vermindert transportgerelateerde emissies en bevordert een directe, duurzame handelsrelatie.

  brown cardboard boxes on white metal rack

  Informatie en Advies

  Wij geloven in optimale klanttevredenheid. Daarom bieden we advies over installatie, efficiënt gebruik en tijdig onderhoud van producten, zodat klanten er maximaal van kunnen genieten.

  Reparatieondersteuning

  Als een product kapot gaat, staan we klaar om de klant te helpen bij het vinden van een oplossing. Ons doel is duurzaamheid, en dat omvat ook het verlengen van de levensduur van onze producten.

  Energieverbruik Verminderen

  Besparen op energie is actueler dan ooit. Samen met onze klanten streven we naar een lager energieverbruik. Ontdek hoe we adviseren en ondersteunen bij het verminderen van energieverbruik.

  100% Tevredenheidsgarantie

  Onze #1 prioriteit is jouw tevredenheid, wat er ook gebeurt. Bij eventuele problemen vinden we altijd een oplossing.

  Milieubewust

  Duurzaamheid staat centraal in onze producten. Vilisk-producten zijn goed voor jou en de planeet dankzij CO2-neutraliteit.

  Veilig afrekenen

  We gebruiken SSL-certificaten voor al onze transacties, waardoor jouw betaalgegevens 100% veilig zijn.