Contact – Vilisk
Meteen naar de content

Lente Sale 🐣 Geweldige maandaanbiedingen!

  Contact

  Onze e-mail is momenteel onder constructie, maar we willen je verzekeren dat al je bestellingen succesvol zijn verzonden. Bedankt voor je begrip.

  We snappen dat je misschien vragen hebt over onze producten en diensten. De meeste vragen zijn al aan ons gesteld, dus om het zowel voor jou als voor ons makkelijker te maken, hebben we een speciale pagina gemaakt: Meestgestelde vragen

  Waar is mijn pakketje? 

  Zodra je de Track & Trace code hebt ontvangen, zal deze binnen maximaal 3 dagen worden geactiveerd. Als de link eenmaal actief is, maak je geen zorgen als deze niet dagelijks wordt bijgewerkt. Mocht je na vijf dagen geen update zien, neem dan contact met ons op.

  Op onze website kun je de status van je bestelling volgen: Track je order!

  Wil je toch liever persoonlijk spreken? Geen probleem!

  Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. We helpen je graag verder

  Houd er rekening mee dat we in het weekend gesloten zijn, maar we zullen maandag direct voor je klaarstaan! Het vermelden van je ordernummer in je e-mail helpt ons om je zo efficiënt mogelijk te assisteren. Maar geen zorgen als je deze niet meteen kunt vinden, we doen ons best om je hoe dan ook zo snel mogelijk te helpen!

   

  Our store

  123 Fake St.
  Toronto, Canada

  Mon - Fri, 10am - 9pm
  Saturday, 11am - 9pm
  Sunday, 11am - 5pm

  Get directions

  100% Tevredenheidsgarantie

  Onze #1 prioriteit is jouw tevredenheid, wat er ook gebeurt. Bij eventuele problemen vinden we altijd een oplossing.

  Milieubewust

  Duurzaamheid staat centraal in onze producten. Vilisk-producten zijn goed voor jou en de planeet dankzij CO2-neutraliteit.

  Veilig afrekenen

  We gebruiken SSL-certificaten voor al onze transacties, waardoor jouw betaalgegevens 100% veilig zijn.