Werken bij Vilisk!
Meteen naar de content

Zomer Sale 🌻 Geweldige maandaanbiedingen!

  Werken bij Vilisk!

  Ben je een gemotiveerd en betrokken persoon die deel wil uitmaken van een spannend en groeiend team? Zoek dan niet verder!

  We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die onze passie voor expertise, innovatie en klanttevredenheid delen. Als een online winkel die zich inzet om de beste producten naar onze klanten te brengen, zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent dat ons kan helpen onze doelen te bereiken en blijven groeien.

  Of je nu geïnteresseerd bent in marketing, verkoop, klantenservice of een ander vakgebied, we bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving die hard werken, creativiteit en initiatief beloont. Ons team is divers, inclusief en ondersteunend, en we zijn toegewijd om onze medewerkers de opleiding, middelen en kansen te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn en te gedijen.

  Dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en deel wilt uitmaken van een team dat je vaardigheden en bijdragen waardeert, moedigen we je aan om een positie bij ons aan te vragen. We bieden concurrerende salarissen, flexibele werktijden en een scala aan voordelen, waaronder gezondheidsverzekering, vakantie dagen en nog veel meer.

  Je kunt meer informatie vinden over onze huidige vacatures en hoe je kunt solliciteren door ons een e-mail te sturen. We kijken ernaar uit om van je te horen en te zien hoe je kunt bijdragen aan het brengen van vilisk naar het volgende niveau!

  100% Tevredenheidsgarantie

  Onze #1 prioriteit is jouw tevredenheid, wat er ook gebeurt. Bij eventuele problemen vinden we altijd een oplossing.

  Milieubewust

  Duurzaamheid staat centraal in onze producten. Vilisk-producten zijn goed voor jou en de planeet dankzij CO2-neutraliteit.

  Veilig afrekenen

  We gebruiken SSL-certificaten voor al onze transacties, waardoor jouw betaalgegevens 100% veilig zijn.